Det der med at være nogens mor

Er de ikke skønne når de sover?😉

Jeg elsker at være nogens mor, eller… Jeg elsker hvert fald, at være mor til mine tre drenge❤️ Tanken om at de er vokset inde i mig, at jeg helt selv har født dem og den måde de beriger mit liv på, som ingen andre end mine børn kan!

Når dét så er sagt, så er det godt nok også hårdt, at være mor, engang imellem. Nuvel, ingen lovede mig, at det ville være en dans på roser og jeg forventer bestemt heller ikke stående klapsalver for det… Det er noget jeg selv har valgt og som jeg aldrig nogensinde fortryder, på nær liiiiige når de dersens skønne børn går mig virkelig meget på nerverne🙈

Se hvor søde de også ser ud, en tidlig morgen.

Da jeg er en “sucker” for både humor, ironi og quotes eller citater, så har jeg her samlet en bunke som jeg synes rammer plet på mange måder😂 Læs og nyd:

Mine store drenge er hos deres far hver anden weekend og ligesom de slet ikke er i tvivl om, at jeg elsker dem højere end noget andet, så ved de også, at jeg nyder de weekender de er hos deres far💙

Husk det her alle mødre!!!!!

Og ja!!! Det er helt okay, at føle at man styrer den her mor-ting nogle dage og andre dage er man ét stort rod både udvendig og indvendig🙌🏻👌🏻💪🏻

Hvad sker der lige for det egentlig??

Jeg håber I fik jeg et godt grin og forhåbentlig kan nikke genkendende til nogle af disse, så jeg ikke er helt alene😊

XoXo


Skriv et svar