Weekender med og “uden” børn!

Hej allesammen. Der har været lidt stille på bloggen og det af den årsag, at jeg har fulgt med ved en masse andre, har haft lidt frustrationer og lignende, der gjorde at jeg ikke havde noget godt at sige!

Mine forældre har altid lært mig, har du ikke noget godt at sige, så hold din kæft 😉

Jeg glæder mig for vildt, her i weekenden skal D, ungerne og jeg i Landal Greenparks ved Søhøjlandet (linket er IKKE reklame eller spons på nogen måde, blot til info).

Vi glæder os til en weekend med hygge, badeland, afslapning og alt det der følger med!! Så håber vi blot på lidt godt forårsvejr, så det også er noget værd for drengene, at bruge legepladserne.🤞🏻🌤Det har næsten lige været vinterferie, hvor jeg lavede nogle forskellige ting med drengene, vi var i Økolariet her i Vejle, vi var på biblioteket, i svømmehallen, i legeland og så havde vi en total afslapningsdag hjemme, med film😍 Mor her var træt!! (og drengene ligeså).

Men overskriften hedder: Weekend med og “uden” børn! Jeg har førhen været selv med de to store og har derfor været vant til, at hver anden weekend var jeg børnefri. For mig har det altid været noget jeg har nydt, nuvel, det optimale ville jo nok være, at være sammen med drengenes far, men når nu tingene er som de er, så kan jeg vel lige så godt nyde når de er sammen med deres far💙

Danni og jeg kalder det faktisk stadig “børnefri” weekend, de weekender drengene er ved deres far og vi kun har Seb hjemme🙈😂 Der er altså bare noget befriende ved at have tre børn til hverdag og så kun én hver anden weekend!!!


En træt dreng!

Dermed ikke sagt vi ikke elsker vores børn, men når situationen er den, at vi er en sammenbragt familie, vil vi hellere nyde de ting der følger med fremfor at sidde og græde over, at vi savner “de andre” børn! Og hvor heldig er Sebastian lige, at have søskende, men alligevel have sine forældre for sig selv hver anden weekend👌🏻

XoXo

Skriv et svar