Studerende…

Jeg har været studerende i 10 år!!😳 Kun afbrudt af en barsel på 1 år og en sygemelding med stress på 1/2 år.

Jeg blev uddannet Social- og sundhedshjælper i 2006, så da studerede jeg også, men efter jeg fik den ældste, begyndte jeg at studere på ny og det er nu 10 år siden…

Jeg har taget en HG som jeg ikke brugte til noget videre, så har jeg taget en HF og dernæst Socialrådgiver. Jeg er virkelig stolt af, st jeg har kunnet få det til at hænge sammen, især fordi jeg af flere omgange har været alene med de to store drenge❤️

Udover at en SU på ingen måder gør én til millionær, så synes jeg aldrig drengene og jeg har manglet noget. Til gengæld har jeg set positivt på det hele og nydt, at jeg altid har haft fri i weekender og, at jeg har kunnet holde lang sommerferie og som oftest også alle de andre ferier med mine børn. Det er da en luksus!!👌🏻

At tage en uddannelse mere, har helt klart været en del af, at gøre livet bedre og mere frit for mig og mine børn.

Jeg blev gravid med Sebastian lidt hurtigere end vi lige troede, derfor var jeg sat til at føde, lige omkring min bachelor eksamen. Men jeg tog en beslutning om, at skrive min bachelor selv og gå til eksamen uanset hvor tæt på jeg fødte (eller tage sygeeksamen hvis uheldet blev, at jeg fødte på selve eksamensdagen). Lykken blev at Sebastian kom til verden 11 dage over termin(!) og derfor gik jeg til bachelor eksamen 3,5 døgn efter jeg havde født💪🏻 Jeg blev færdiguddannet som Socialrådgiver 4 dage efter jeg havde født!!! Så stolt og sej tror jeg aldrig jeg har følt mig, som den dag.

Det betyder derfor også, at jeg skal igang med at søge arbejde og forhåbentlig finde mig et dejligt job når min barsel er overstået. Dog synes jeg det er lidt angstprovokerende, at skulle ud og søge et reelt fuldtidsjob, med min nye jobtitel, når jeg ikke har erfaring…

Samtidig så forsøger jeg at tænke positivt! Jeg er 30 år, rimelig ung, men alligevel har jeg erhvervserfaring og har “arbejdet” siden jeg var 9 år. Jeg har tre børn og et super godt bagland med mig💪🏻❤️

Glæder mig til, at jeg kan opdatere jer med et job i nærmeste fremtid!!

XoXo

Skriv et svar