Stilhed…

Én af vores mange skilte på væggen derhjemme.


Der har været ret stille her på bloggen! Det undskylder jeg meget, til jer der følger lidt med, men her kommer forklaringerne (hvis I da gider læse dem?).

  1. Billedet af skiltet har en tekst der er meget sigende for vores familie. Vi er en, efterhånden, ret stor familie! De to store har haft tandlægeaftaler, D har skulle arbejde ekstra engang imellem, Lille S er startet i vuggestue, hvor det åbenbart er trættende for både barn og mor i indkøringsperioden, samtidig med at jeg søger jobs på livet løs, de få der er i området vel at mærke🙈
  2. Sygdom🤦🏻‍♀️ Vi har her i påskeferien, på skift, ligget syge med omgangssyge som mindstemanden startede… Det var hårdt fordi vi havde glædet os til at holde ferie sammen, men ligesom med så meget andet, holdte vi ud og kom igennem det. Dog er Lille S først startet i vuggestue igen i dag!
  3. Inspiration!! Jeg mangler nogle gange idéer til, hvad jeg skal skrive om, jeg kan sagtens skrive om mit leverpostejsliv, men jeg vil også gerne skrive noget som I og andre rent faktisk vil læse. Lige nu er jeg så ny i blogger-land, at jeg ikke føler det giver mening at begynde, at fylde siderne med min livshistorie, da mange af jer kender til meget af den allerede… Kommentér gerne med, hvad I kunne tænke jer at høre mere om, omkring mig eller mine holdninger til bestemte ting eller hvad I nu kan finde på!!

Håber I nyder læsningen, nu vil jeg lave endnu et post, omkring noget der står mit hjerte meget nært❤️

XoXo

Skriv et svar