De to første guldklumper

Mor! Det er en titel jeg nu har båret i 11 år… 

Hver dag er det en stor ting for mig at blive kaldt mor, at være mor er noget helt særligt og jeg har altid gjort en dyd ud af det. Uanset hvor usikker jeg har været på mig selv, i mange af livets aspekter, så har jeg altid, som i ALTID, følt mig sikker på mor-rollen. 

Jeg har altid vidst jeg skulle være mor når jeg blev voksen, jeg sagde engang: ” Hvis jeg ikke har mit første barn når jeg er 20 år, så er der et eller andet galt med mig!”. Da jeg så nåede de magiske 18 år i 2006, ændrede jeg mening og alderen blev skubbet op til 25 år. 

Hvad jeg dog ikke lige var forberedt på, var at jeg 3 mdr. efter min 18-års fødselsdag, fandt ud af, at jeg var gravid med min ældste søn Peter!! Jeg fødte Peter dagen før jeg fyldte 19 år, den 6. november 2007; var nok den lykkeligste unge mor, jeg var helt sikkert klar til det her, moden nok og vidste hvad jeg ville opnå som mor. Alle der har fået børn ved at det ikke er alt man forestiller sig i hovedet, der reelt kan lade sig gøre når barnet eller børnene først er kommet til verden.

Trods det at jeg var en ung mor, så havde jeg allerede min første uddannelse som Social- og Sundhedshjælper med mig i rygsækken og følte derfor at jeg var heldig trods det, at jeg var så ung. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at jeg ikke skulle arbejde som SoSu-hjælper resten af mit liv, jeg tog uddannelsen for at gøre en forskel og det følte jeg på ingen måde at jeg gjorde. (Mit uddannelses-liv er dog en helt anden historie I får en anden gang).

Årene gik, endda meget hurtigt. Når man får et barn er det bare som om tiden går sindsygt meget stærkere, jeg ved ikke helt hvad det er, for man ser jo, som oftest, sine børn hver dag og følger med i deres udvikling! Samtidig blev jeg jo ikke selv særligt meget ældre (følte jeg da). 

Så blev jeg pludselig køresyg, noget jeg ikke havde været siden jeg var lille og da jeg var gravid med Peter… Jeg undrede mig fordi jeg tog p-piller, men tog alligevel en test; der var to streger, jeg var gravid igen!!!!! 

Jeg blev glad, på trods af at jeg blev gravid på p-piller, så synes jeg det var et godt tidspunkt at forøge familien med et ekstra medlem og dejligt for Peter at skulle være storebror. Liam så dagens lys den 19. september 2012 og fuldendte dengang min familie, syntes vi dengang. Senere gik drengenes far og jeg fra hinanden og jeg har i dag fået skabt mig en “ny” kernefamilie, men igen gemmer der sig en masse historier på kryds og tværs, som i nok skal få hen ad vejen.

Skriv et svar