10 ting om mig

Hej Internet-venner😊

Jeg har en masse små og store ting der beskriver mig, noget jeg er som person, ting jeg gør i “smug”, ting der irriterer mig, glæder mig og lignende!

Så her får I 10 ting om mig:

1: Det første (og måske største) omkring mig er, at jeg har hjertet med i ALT hvad jeg gør. Hvis ikke jeg har hjertet med mig, mister jeg interessen eller kan ikke give mig fuldt ud! Hvilket også betyder, at jeg føler sindssygt meget, eller ret stærkt, når jeg føler noget.. Det være sig både i mit privatliv og mit arbejde❤️

2: Jeg er ret så kræsen hvad angår mad og det irriterer mig ad h…… til. Der er mange ting jeg ikke bryder mig om, nuvel, det var endnu værre da je var yngre 🙈 blot for at nævne nogle få ting, kan jeg ikke lide kogte, stegte eller dampede grøntsager, kan bedst lide rå grøntsager. Samtidig kan jeg ikke lide andre dressinger end ketchup, pesto, salsa og sambal ölek(en chilidressing)! Men jeg øver mig og det bliver lidt bedre med årene🤞🏻

3: Jeg er MEGET bedre til at udtrykke mig korrekt på skrift fremfor når jeg taler. Ikke at jeg er bange for at snakke (trust me😆) men jeg føler mig ofte misforstået når jeg snakker, at folk ikke forstår det jeg vil frem til/med, men derimod misforstår mig. Derfor elsker jeg at udtrykke mig skriftligt, da jeg her har større mulighed for at få det rette budskab frem eller den holdning jeg har til tingene, uden at blive misforstået.

4: Jeg er SÅ ekstremt glad for, at jeg har et godt samarbejde med mine drenges far. Det betyder voldsomt meget for mig og ikke mindst drengene. De kan se at mor og far er gode venner og de ved, at de ikke kan køre om hjørner med os eller sætte os op mod hinanden da vi snakker sammen om de ting der sker med drengene. Jeg ville nogle gange ønske jeg kunne hjælpe andre med at se det fra børnenes perspektiv (I know, jeg kan ikke redde og hjælpe hele verden). Jeg er selvfølgelig ikke dum og ved der kan være ekstremt mange årsager og følelser indblandet i et brud, men for dælen hvor ville det være skønt, hvis flere skilte par med børn, kunne finde ud af at samarbejde!!

5: Jeg elsker at “binge-watche”, som det så moderne hedder, forskellige ting og det er ikke blevet bedre mens jeg har været på barsel🙈 “Yummie mummys”, “Cheapskate weddings”, America’s/Britain’s Got talent, en masse serier på Netflix, De unge Mødre (selvom der er maaaange jeg ikke har set), Quizprogrammer, Kender du typen, Familien fra Bryggen, Date mig nøgen, 100% hottere, Bye Bye Baby og så videre… Jeg kunne blive ved, men jeg elsker det og er egentlig ikke flov over det, kun træt af, at der ikke er uendelige afsnit af alle serierne!

6: Jeg elsker at spille skuespil og synge, ved skuespil har jeg ingen sceneskræk, da der er en rolle jeg tager på mig… Med min sang og musik er det en lidt anden historie, jeg giver virkelig noget af mig selv, jeg får sceneskræk og bliver bange for at synge forkert, synge falsk og at jeg ikke er “god nok”. Selvom jeg ved at jeg er min egen værste kritiker i sidste ende, men jeg øver mig i at tøjle nerverne🎵

7: Mit lykketal er 13!! Åh åhhhhh… Mange overtroiske tænker 13 er et ulykkestal, men det har alle dage været mig lykketal, kan ikke forklare hvorfor, det er det bare.

8: Jeg er afhængig af Pinterest! Hvis du ikke ved hvad det er, så er det en app/hjemmeside, det er en virtuel opslagstavle og der er nærmest ikke det du ikke kan finde derinde. Jeg har forskellige tavler med Kreative ting, fremtidigt bryllup, indretning, make-up og hår, mad og drikke, fest-inspiration og lignende. Prøv det!

9: Jeg har klæbehjerne (med mange ting, dog også “amme-hjerne” engang imellem) men det er både godt og skidt! Det er godt fordi jeg husker det mine venner fortæller mig om dem selv, deres familie og deres liv! Dårligt fordi det også indebærer at jeg kan huske den livshistorie en fulderik fortæller mig i byen, så næste gang jeg ser personen ved jeg at yndlingsfarven er grøn, den snakker ikke længere med sin søster og har for øvrigt haft 7 hunde der alle hed Buster (gaaaab), mens denne person ikke engang kan genkende mit ansigt😂

10: Jeg blev mobbet i folkeskolen! Som i mange år, indtil jeg flyttede skole i 7. Klasse. Derfor har jeg det svært med mobning og har et brændende ønske om, at jeg engang kan komme rundt på skoler og arbejdspladser og holde foredrag omkring mobning!🤞🏻

XoXo Malou

Skriv et svar